Инфо

,,Арте Нова” ДООЕЛ е фирма која со работа официјално започна во март 2008, и со брзо темпо го зазема своето место на македонскиот пазар за мебел. Повеќе...

Услуги

Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на Вашиот простор Повеќе...

Производи

Кујни, детски соби, спални соби, канцеларии, (корпусен мебел), опремува деловни објекти и сл. Погледнете ја галеријата   Повеќе...

Sample image Добродојдовте


,,Арте Нова" ДООЕЛ постојано се развива и специјализира во проектирањето, изработката и монтажата, главно на корпусниот мебел. Следејќи ги современите текови од областа на мебелот, Арте Нова го доближува модерното и функционалното, повеќе од кога било, што се гледа во нашите кујни, спални, детски и дневни соби, канцеларии и сл.


 

НАШИОТ ДОМ  Е И ВАШ ДОМ