You are here Контактирајте не

Contact US

Арте Нова

Адреса:
ул.Штипски пат, бб
Кочани
2300
Р. Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 033/ 297 - 970; 033/ 297 - 975; 071/ 373 - 478
Факс: 033/ 297 - 973
http://www.artenova.com.mk

Информации: Skype: arte_novaa1
Facebook: http://facebook.com/artenovamebel